Forum

[Solved] Šifra: zdravje, služba, kariera, uspeh, sreča  

  RSS

(@modriportal)
Eminent Member Admin
Joined:3 leta  ago
Posts: 20
2. 10. 2017 21:33  

Spoštovani, hvala za vaše vprašanje. Glede na to, da ste navedli 5 področij, bodo v odgovoru združena v 3 sklope: zdravje, služba-kariera in uspeh-sreča. Čeprav bi lahko glede sreče rekli naslednje: kadar smo zadovoljni z vsemi navedenimi področji (zdravje, služba, kariera, uspeh), potem smo tudi srečni, kajne?

Odgovor na vprašanje

ZDRAVJE: Trenutno ni videti kakšnih posebnosti glede zdravja v smislu fizičnih bolezni, morda bi bilo dobro polagati pozornost na čustva, povezana predsvem z odnosi, vključno v partnerskim. Pomembno je, da ohranjate svoje stališče in odločne misli glede vaših želja, ciljev in potreb. Kakršno koli uklanjanje zahtevam ali pričakovanjem drugih z namenom, da bi se izognili nesporazumom, bi se lahko poznalo na vašem čustvenem počutju in zdravju.

Ob tem bi dodal, da dalj časa trajajoče neravnovesje na čustvenem področju lahko pusti posledice tudi na vaši psihofizični kondiciji, počutju in zdravju in na široko so odprta vrata, da se vzpostavijo okoliščine za razvoj obolenj in bolezni.

SLUŽBA-KARIERA: Nakazuje se vam neka pomembnejša sprememba na področju kariere in službe. Morda razmišljate o zamenjavi službe, ker se po vsej verjetnosti v trenutnem okolju počutite nekoliko omejene, v vas pa tli precejšnja želja po neodvisnosti. To bi lahko nakazovalo tudi vašo željo, ali pa premik v smeri, da bi odprla neko svoje podjetje, firmo,... Energije in okoliščine so v tem obdobju dokaj naklonjene, da bi lahko svoje želje in cilje uresničili.

USPEH-SREČA: Sreča in uspeh je morda v določeni spirali stagnacije, kar pa je velika verjetno ralog v tem, da ste bili v zadnjem obodbju bistveno preveč vprežena v neke obveznoti. Težko tudi rečete NE, saj želite ustreči vsakemu. Čas bi bil, da postavite meje in kdaj rečete tudi NE, predvsem pa razmislite, kje bi lahko razdelili svoje delo in obveznosti. Ko se boste razbremenila dela in drugih obveznosti, boste postali drugačna oseba, sreča se bo vrnila v vaše življenje, posledično boste tudi delali z večjim veseljem in odprla se vam bodo vrata do uspeha.

Vse dobro vam želim.

Vaš MagIKus

Edited: 4 meseci  ago

ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register

Comments are closed