Forum

Numerologija in energija števil  

  RSS

(@modriportal)
Eminent Member Admin
Joined:3 leta  ago
Posts: 20
29. 12. 2017 14:19  

Področje numerologije se prepleta tudi z energijami angelov. Vedeti moramo, da vse okoli nas, tudi naše misli, besede, predmeti, ljudje ... oddaja energije na frekvenci, na kateri deluje. To so poti in ravni, ki jih ljudje s prostim očesom ne vidimo. Je pa res, da zelo dovzetni te energije občutijo veliko bolj kot pa "povprečni" ljudje. Zase z gotovostjo rečem, da sodim nekje v kategorijo tistih, ki ki te energije oziroma vibracije zaznavamo. 

Ko se rodimo, dobimo svoj t.i. "rodovnik", ki ga imenujemo datum rojstva, katerega sestavlja niz številk, ki nas spremlja vse življenje. Z energijo teh števil pridemo v snovni svet, živimo z njo in tudi delujemo v skladu s temi energijami. Tudi naše ime in priimek dobi določene energije in za lažje razumevanje so že v daljnih časih vsaki črki dodelili število. Tako si lahko na podlagi našega imena in priimka seštejemo vpliv energij, ki delujejo na nas in ali je seštevek črk v skladu s številom našega rojstnega dne, ki ga imenujemo tudi Življenjsko število ter ali so števila v našem življenju v ravnovesju smislu polarnosti JIN - Jang. Pri tem bi izpostavil, da neparna števila vibrirajo polarnost JIN, parna pa JANG. 

Moj namen ni podati se profesionalno v vode numerologije (morda kdaj v prihodnje), temveč povezati energijo števil z našo energijo in energijo naših angelov, duhovnih vodnikov ali t. i. "nevidnih ravni".

Pa pojdimo dalje. S seštevkom našega celotnega imena, ki naj vsebuje vsa imena (nekateri imajo 2 ali celo več) in priimek, dobimo t. i. število Življenjskega izraza. V nadaljevanju objave bom v tabelo k vsakemu številu vpisal pripadajočo črko. Na podlagi rojstnega datuma pa s seštevanjem dneva, meseca in letnice rojstva dobimo t. i. Osebno število življenjske poti.

O pomenu angelskih števil je zelo podrobno opisala svetovno znana in priznana Doreen Virtue v knjigici Angelska števila (Original: Angel Numbers 101). Tukaj bi na hitro omenil eno število, ki se ga omenja predvsem kot negativno, to je - število 13.

Več pa na naslednji povezavi s klikom tukaj


ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register

Comments are closed