Forum

Delavnica: Vzpostavimo resonanco s svojim življenjem  

  RSS

(@modriportal)
Eminent Member Admin
Joined:3 leta  ago
Posts: 20
25. 9. 2016 13:57  

Vabimo vas na brezplačno delavnico “vzpostavimo RESONANCO s svojim življenjem” v ČETRTEK, 29.9.2016 ob 17:30 uri, kletni prostori četrtne skupnosti Posavje na Bratovševi ploščadi 30, Ljubljana.

CILJ: Kako prepoznati nezdrava stanja in blokade, ki vodijo v obolenja ter njihova preobrazba v zdravo stanje ter resonanco z nami.

Energijski centri oziroma čakre so tisti centri, ki si zapisujejo vsaka svoje informacije o naših izkušnjah, doživljajih, usmeritvah iz okolja, kjer smo odraščali od našega rojstva naprej. Na podlagi teh informacij, ki nam jih transformirajo ti centri, izoblikujemo svoje misli, prepričanja, čustva, vrednote in vedenje. Od kvalitete le teh pa je pomembno, ali nas to podpira ali blokira v našem življenju.....

Kaj bomo spoznali na tokratni delavnici:

  • Uglasitev v delavnico
  • Pomen in delovanje KRONSKE ČAKRE in njen vpliv na naše organe in dele telesa
  • Prepoznava možnih vzrokov za nepravilno delovanje ali neaktivnost Kronske čakre
  • Možne posledice njenega nepravilnega delovanja v našem življenju, ki se izražajo v obliki nezdravega stanja
  • Nekaj preprostih vaj in postopkov za aktivacijo in očiščenje ter vzpostavitev pravilnega delovanja   Kronske čakre
  • Narisali bomo simbol čakre in vzpostavili resonanco z njo
  • Vprašanja in odgovori

Vemo zakaj smo ljubosumni, ali se počutimo zapuščene, nas je strah kako preživeti, ali se ne poučimo varno (doma, v službi,…), zakaj smo sploh jezni, zakaj se sramujemo…? Vse to in še marsikaj drugega je zapisano v Korenski čakri in nas vodi v življenju…. Pa vemo zakaj je tako?

Da bomo lažje prepoznali nezdrava stanja, blokade in njihov izvor smo za vas pripravili sklop delavnic, ki temeljijo na prepoznavanju vzrokov naših blokad in njihovo preobrazbo v pozitivna in zdrava stanja tako, da bo to v naše najvišje dobro.

Skupaj bomo s pomočjo konkretnih vprašanj poiskali naša prepričanja in vrednote, ki nas omejujejo….. ali pa nas podpirajo….. Več na objavi na blogu - klik tukaj


ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register

Comments are closed