Forum

Tedenski Kozmoskom: 1.5.2017 - 7.5.2017  

  RSS

(@modriportal)
Eminent Member Admin
Joined:3 leta  ago
Posts: 20
3. 5. 2017 10:31  

Kozmoskop za teden: 1.5.2017 – 7.5.2017

Kozmos nas spominja, naj na svoji poti razvoja in uresničevanja želja in ciljev slišimo glas svojega notranjega maga, svojo notranjo modrost in intuicijo, ter v skladu z nasvetom, ki ga bomo prejeli, iščemo priložnosti za učenje in usmerjamo življenje v smeri, ki nas bo podpirala in bo v naše najvišje dobro.

V nekih zadevah, situacijah ali okoliščinah bi bilo morda dobro, da raziščemo dodatne informacije ali pridobimo dodatno znanje skozi izobraževanje, trening, zdravo pamet in priložnosti. Čas je, da svoje misli in načrte transformiramo in prevedemo v delovanje.

Ne glede na to, kakšne so videti okoliščine ali situacija, je pomembno, da smo ustvarjalni in dejavni ter gremo naprej, ne glede na težave, s katerimi se morda srečujemo. Pri tem bodimo pozorni in sledimo občutkom drugih, kot tudi raziščemo svoje lastne ter pri tem uporabimo intuicijo. Če gre za kompleksnejšo zadevao, situacijo ali položaj, bi bilo morda modro, da jo razčlenimo in ukrepamo ter absorbiramo vsak posamezen delček, da pridemo do celostne zgodbe in zaključka. Ne glede na vse, pa bi bilo potrebno, da pretehtamo posledice svojih dejanj in materialne rezultate, ki jih bomo pri tem pustili za seboj.

Pri vsem je potrebno upoštevati dejstvo, da nobena situacija ni nespremenljiva, saj konca poti ni in vse se ves čas spreminja, kajti vedno znova in znova dobimo novo priložnost, da se učimo iz morda trenutno težkih in spreminjajočih se okoliščin ter tako postajamo bolji in močnejši, kot smo bili.

Skratka, prisluhnimo svojemu notranjemu magu, modrosti in intuiciji, ki nam lahko pomaga, da osmislimo, kar vidimo okoli sebe, da se učimo iz svojih okoliščin ter se naučimo delovati na način, ki podpira dosego naših sanj, želja in ciljev.

V tem tednu nam bo v pomoč planet Merkur, ki nam bo pošiljal energije, ki spodbujajo mišljenje, delovanje in komunkacijo.

Uživajmo torej v pričujočem tednu in naj se vse odvija v skladu z načrtom in ljubeznijo Kozmosa, ki nas vedno podpira tako, kot je v naše najvišje dobro.

Ne zamudimo torej tega trenutka in takoj zdaj poglejmo na zadevo s pozitivnim pristopom!


ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register

Comments are closed