Forum

Kozmoskop za mesec julij  

  RSS

(@modriportal)
Eminent Member Admin
Joined:3 leta  ago
Posts: 20
17. 7. 2016 21:50  

Tukaj je Kozmoskop za mesec Julij

To je mesec skušnjav in preizkušenj na vseh področjih življenja. Na splošno lahko prinese občutek vezanosti in omejitve pri naši osebni volji. Prav tako lahko izguba neodvisnosti dopušča nadzor in nasilno podrejanje.

Soočamo se lahko s strahom pred nepoznanim v prihodnosti. Prisotno je lahko tudi pomanjkanje vere v sebe, občutek obupa, negativno razmišljanje, pojavijo se lahko pretirana sumničavnost in občutek omejenosti.

To pa se nam lahko dogaja tudi kot posledica pretirane odvisnosti, navezanosti na nek položaj, osebe, …., kar nam daje lažen občutek varnosti, vendar se ne počutimo srečne.

Soočiti se moramo s položaji, v katerih se počutimo ujete, zaradi česar imamo občutek, kot da ni poti naprej. Temu bi bilo modro posvetiti večjo pozornost, saj se nam to dogaja kot posledica našega delovanja in kljub temu le ni vse tako črno in nismo ujeti tako, kot se nam zdi. S temi strahovi se bomo morali soočiti, jih ozavestiti in se znebiti domnevnih omejitev.

Pomembno je, da moramo odstraniti masko, ki nam zastira pogled, saj posledično zaradi tega ne moremo zares videti, kam smo namenjeni ali kako zelo smo že zašli s prave poti.

Paziti moramo tudi, da ne bomo podlegli grobim mnenjem drugih o nas, saj le to lahko povzroči, da se začnemo dojemati v negativni luči in iz primeža takšnega razmišljanja se le s težavo lahko izvijemo.

Na finančnem področju se lahko pojavijo nepredvideni stroški in finančne težave, problemi.

Celoten mesečni Kozmoskop si lahko preberete na povezavi - klik tukaj


ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register

Comments are closed