Forum

Modriportal - Dotik Kozmosa

Glavna kategorija
Posts
Topics

Obvestila in novice

Forum namenjen za obvestila in novice. Vabljeni k spremljanju, registrirani uporabniki lahko podajo svoja obvestila in novice, zanimive za ostale.

7
5

Splošni uporabni nasveti Kozmosa

Forum namenjen vzpostavljanju dotika in povezave s Svetom Kozmosa. Prisluhnimo nasvetom, vodenju in spodbujanju k pozitivnim spremembam na poti osebne sreče. Energije Kozmosa so vedno z nami, da nam pomagajo in ukrepajo, kadar prosimo za pomoč in kadar je to potrebno.

1
1

Kozmoskop

Kozmoskop namenjamo vsem, ki želite pomoč skozi mesečne, tedenske ter dnevne nasvete, ki nam jih posreduje Kozmos s svojimi nebeškimi poslanci angeli, boginjami, vnebovzetimi mojstri, samorogi,... Spremljajte njihova sporočila in vodstvo ter si kreirajte svoje življenje tako, da bo delovalo v vaše dobro!

5
5

Modrost Kozmosa
Posts
Topics

Vprašajte in Kozmos odgovori

Registrirani uporabniki lahko postavljajo vprašanja Kozmosu (angelom, duhovnim vodnikom, magičnim Ciganskim kartam....) glede razpleta, ki se nakazuje v zvezi s trenutnim izzivom, situacijo, zdravjem, položajem ali težavo. Postavite konkretno vprašanje, pri tem se umirite, da se povežete s Kozmosom in usmerite tok energij v to situacijo. Na tem razdelku bodo objavljeni tudi odgovori tistih, ki jih bodo vprašanje poslali pod šifro preko spletnega obrazca.

4
4

Energija števil skozi prizmo Numerologije
Posts
Topics

Splošno o numerologiji

Tukaj bomo govorili na splošno o numerologiji, energiji števil, njihovem vplivu na našo osebnost, naše življenje, kaj nam napovedujejo ipd. Vabljeni k sodelovanju.

1
1

Matrica življenjske energije
Posts
Topics

Energijske terapije - nasveti in odgovori

Forum namenjen razvoju in treniranju potencialov za razvoj energijskega samozdravljena. S pomočjo posebnih tehnik se lotimo vzrokov, ki so sprožili proces nastanaka vaših zdravstvenih problemov (telesnih, čustvenih,...). Opišite težavo, ki vas pesti in pričakujte konkreten odgovor in nasvet....

2
2

  
Working

Please Login or Register

Comments are closed