Čas za ustvarjalnost

Pred nami je vikend paket in s tem tudi čas za marsikoga, ko si bomo vzeli nekaj ur počitka. 🙂

[smarticon name=”fa fa-thumbs-o-up” radius]Angeli nam za zadnji del tega tedna sporočajo, da je čas ugoden za kreativno ustvarjanje. Namreč energije so takšne, da se bo močno povečala moč oziroma želja po ustvarjalnosti. Naši načrti, želje, projekti bodo lahko uspeli, vendar le s trdim delom in z dobrim načrtovanjem. Prav lahko se bo zgodilo, da boste za to svoje delo tudi primerno nagrajeni ali pa boste prejeli priznanje. V tem obdobju bo vaša ustvarjalnost na vrhuncu moči, zato se osredotočite na svoje delo. Lahko se priključite tudi kakšni skupini, pomembno je, da pri želenem projektu sodelujete tudi z drugimi.

Pričakujete lahko napredovanje na poslovni poti. Kdor razmišlja o tem, da bi postal umetnik, je to pravi čas, da se odloči za to pot.

Celotedensko napoved najdete na moje forumu – klik tukaj

Oddajte svoje vprašanje

Imate vprašanje glede katerega koli področja, ki vam v tem trenutku hodi po glavi, vas morda celo obremenjuje, morda gre za novo ali obstoječo ljubezen, vprašanje povezano s službo, poslom, …? Kliknite na naslednjo povezavo, izpolnite obrazec in oddajte svoje vprašanje – oddajte vprašanje .

Vsem želim čaroben in prijeten pustno valentinovski vikend 😆

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.