Čas za nove priložnosti

Ponovno so z nami angeli, ki nam sporočajo aktualni tedenski nasvet in napoved. Kot velja za vse horoskope, so tudi tedenske angelske napoved in nasveti splošne narave, torej ne morejo veljati za vsakega posameznika. Marsikdo pa se lahko v določenih delih celote vendarle najde in mu le to lahko pomaga pri nejgovi poti naprej, k ciljem.

Tukaj je torej aktualna tedenska napoved 23.2. – 1.3.2015 – prva triada

V prvi triadi tedna (ponedeljek in torek) se lahko pojavijo nove vznemirljive priložnosti. Za marsikoga bo to rudi priložnost za napredek na življenjski poti in čas za spremembo življenja.

Bodite pozorni, saj so na vidiku nove ustvarjalne in navdihujoče možnosti in nove poslovne poti. Zelo pomembno je, da z navdušenjem sprejmete nove zamisli in tveganje, da bi sledili svojim sanjam. Če želite spremeniti svoje življenje, je sedaj več kot ugoden čas za to.

Kdor razmišlja o novi samostojni poti, je sedaj ugoden čas za ustanovitev podjetja, možna je nova boljša služba oziroma napredovanje. Bodite pozorni na neko vznemirljivo novico, ki bo, če ji boste dali dovolj veliko mero pozornosti in odreagirali pravočasno in v pravo smer, pomenila nov svež začetek.

Število, ki bo v tem delu krojilo energije je 23 in nas opominja, da so naše misli pozitivne. Drugo število, ki izhaja kot seštevek pa je število 5 (2+3), ki je indikator prihajajočih pomembnih in velikih sprememb v naše življenje.

V prvem delu tedna bomo pod vplivom angelskega števila 23 in v tem času je zelo pomembno, da so naše misli pozitivne. Je število manifestacije in število kreiranja, kar ustvarjamo z našimi mislimi.

Število 23 nosi tudi število 5 (2+3), kot drugo število, ki bo s svojimi energijami vplivalo v tem obdobju. Število 5 je indikator velikih sprememb, ki prihajajo v naše življenje.

celotno napoved si lahko preberete na forumu – klik tukaj

Vsem želim čaroben in uspešen teden.

 

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.