Boj za preživetje

Dandanes se mnogi na svetu borijo za preživetje. Ne glede na vzrok je v današni dobi to res žalostno, ne glede na to, iz katerega razloga ali okoliščine. Nekateri se borijo za svoje ozemlje, drugi spet za neodvisnost, tretji se srečujejo s pomanjkanjem hrane, finančnih sredstev …

Osebno sem človek, ki ne mara nasilja, ki že več kot 20 let delujem v dobrobit družbe in v ta namen kot prostovoljec in tudi v vlogi predsednika humanitarnega društva pomagam ljudem glede na možnosti in razpložljiva sredstva. Vsako dejanje, okoliščina, ki povzroča kakršno koli pomanjkanje deluje name zelo čustveno, predvsem pa mi je žal, ler žal ne morem pomagati vsem. Seveda se zavedam, da so vsa dejanja v dobrobit komur koli zelo dobrodošla in vesel sem, ker so sprejeta z iskrenim zadovoljstvom.

Video, ki je pred vami zelo dobro sporoča moje bistvo in je vreden ogleda, pa čeprav marsikdo ne mara RAP zvrsti ali glasbenika svetovnega merila Eminema.

PS: Tole je seveda moje osebno mnenje in povsem osebna objava, zato sem jo tudi dodal v kategorijo Osebno.

Call of Duty: Ghosts feat. Eminem – “Survival” commercial from Syndrome Studio on Vimeo.

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.