Bodite pogumni in verjemite vase

Sredina tedna nam lahko postreže z nekaterimi okoliščinami, ki znajo nakazovati možnost našega dvoma o sposobnostih braniti sadove našega dosedanjega dela. Čas je, da dejavno zaščitimo vse, kar smo do sedaj ustvarili ali zaslužili. Pomembno je, da smo pogumni in verjamemo v svoje sposobnosti in pravico braniti sadove svojega dosedanjega dela. Čas je, da okrepimo svojo odločenost in se ne vdamo.

Ker smo po naravi modri, vzdržljivi in pogumni bolj kot si mislimo, nam bo to omogočilo, da bomo zadevo pripeljali do srečnega konca. Vendar pa bo pomembno, da se odpremo in prisluhnemo tudi stališčem drugih. Prosimo jih za pomoč, brez kakršnega koli pomisleka.

Morda boste zaradi tega ob koncu triade dobili občutek utrujenosti, pomanjkanje moči ali celo občutek preganjavice. Nikar se ne prepustite tem občutkom in pogumno uveljavite svoje zadane cilje. Ne vdajte se, bodite pogumni in verjemite vase!

Število, ki nam v tem obdobju stoji ob strani je energija števila 9.

Celotedensko napoved in nasvet lahko preberete na forumu – klik tukaj

Imake kakšno vprašanje glede vaše trenutne situacije? Le to lahko posredujete preko obrazca, ki ga najdete na podstrani Kontakt ali dodajte vprašanje neposredno na spletnem forumu.

Vsem želim čaroben in uspešen dan.

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.