Bodimo pogumni

Nasvet angelov za sredo 6.5.2015 – Bodimo pogumni

Morda imate občutek, da ste zašli v temo ali nevarnost, vedite, da vam vaš angel varuh stoji ob strani in vam zagotavlja, da ste v vseh pogledih varni, zaščiteni in vodeni.

Naj vas ne skrbi utvara o strahu, raje izkažite pogum in utrdite svojo notranjo moč. Poglejte okoli sebe in ugotovite, katera je okoliščina, ki vas bremeni in vedite, da se v njej skriva blagoslov, zato je potrebno, da sklenete, da to dobrobit najdete, da se vam bo tudi razkrila. Morda je v vašem življenju neka oseba, ki se jo nekoliko bojite, vendar se bo kmalu izkazalo, da je v bistvu vaš zaveznik. Pomembno je, da storite popolnoma vse, da boste videli ljubezen in Boga prav v vseh ljudeh, v vsaki okoliščini in seveda tudi v sebi. Nikakor to ni dan, da bi se morali česar koli bati. Pravzaprav je to priložnost, da postanete močnejši in izkušenejši ter bolj samozavestni. Ne bežite pred nesoglasji, temveč se soočite z njimi z milino in ljubeznijo in situacija se bo kmalu razrešila. Pomembno je, da ostanete pozitivno naravnani, da poveste svojo resnico in da ste pogumni.

Objave z nasveti angelov lahko spremljate tudi v novo ustanovljeni skupnosti – Nasvet angelov

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.