Bodimo odprti za priložnosti

Prihaja nov teden in skupaj z angeli sem pripravil novo tedensko napoved oziroma nasvet. Za prvi del tedna nam angeli svetujejo, da naj bomo pozorni na nove priložnosti, lahko pa se zgodijo tudi kakšne nepričakovane skrajnosti.

V času prve triade tedna (ponedeljek, torek) lahko pričakujemo obdobje, ko lahko nastopijo tudi določene skrajnosti, dobro bi bilo tudi paziti na svoja sredstva, pregledati svoje potrošne navade in morda denar varno shraniti ali naložiti na hranilno vlogo. Malo pomislite in se vprašajte, ali je vaše ravnanje z denarjem preveč starokopitno?

Čeprav se naše trdo delo izplača, bi veljalo biti bolj pozorni na nove priložnosti. Namreč v tem obdobju lahko računamo na spremembo, ki lahko prinese na novo odkrite vire obilja, zato bodimo odprti za nove in vznemirljive priložnosti.

Pomembno je, da ne dovolimo, da bi na strahu osnovane misli omejevale naše delovanje.

To bo obdobje za nove priložnosti, za dobre poslovne odločitve ali naložbe. Po drugi strani pa se lahko pojavijo težnje po nenavadno obsežnih nakupih, strah pred izgubo prihrankov ali želja po stiskanju drobiža.

Število, ki bo vladalo v tem delu tedna je 68, ki nakazuje, da je čas ugoden, da bomo imeli navdih ter, da je duhovna rast vir našega bogastva in da molitve delajo čudeže. Drugo število, ki nastane iz števila 68 pa je 5, ki nam naznanja, da lahko v kratkem pričakujemo spremembe, zato bodimo potrpežljivi.

Celotedensko napoved in nasvet si lahko preberete na spletnem forumu Modriportal – klik tukaj

Pošljite vprašanje

Imate kakšno vprašanje glede ljubezni, neke konretne zadeve, situacije, izziva…? Vprašnje lahko dodate preko obrazca, ki ga najdete na podstrani Kontakt

Vse dobro vam želim in predvsem, imejte čarobno uspešen teden.

Svetloba-2

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.