Aktiviranje čaker – delavnica

Spoštovani!

Vabimo vas na energijsko delavnico MATRICA ŽIVLJENJSKE ENERGIJE – AKTIVIRANJE ČAKER, ki jo izvajamo v okviru programa Živimo zdravo in srečno tudi na območju Četrtne skupnosti Center v sodelovanju s Četrtno skupnostjo Center.

Delavnica bo v sredo 31.5.2017 od 17:00 – 18:30 ure na lokaciji ZARNIKOVA 3, pritličje, dvorana Četrtne skupnosti Center (v isti zgradbi je tudi Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana).

Delavnico vodi in izvaja Iztok Kosenburger, reiki mojster in učitelj ter trener za razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti.

Podrobnosti o delavnici si lahko ogledate na naslednji povezavi – poglej podrobnosti

Program na delavnici:

  • splošno o delovanju življenjske energije in energije na sploh ter vlpiv na naše počutje, zdravje
  • splošno o sedmih čakrah – njihova vloga in pomen, na katere organe vplivajo
  • kako aktiviramo čakre na različne načine (Mantra, zdravilni zvoki, afirmacije, fizične vaje, masaža, …)
  • kako lahko očistimo čakre in prepoznamo blokade s posebno meditativno vajo

Aktivirajte svoje potenciale za prepoznavo blokad v energijskem ravnovesju, ki povzročajo obolenja, bolezni, čustvene in psihične nestabilnosti ter obudite moč lastne energije za samozdravljenje in tako poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje.

Vabljeni!

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.