Se zadeve ne razvijajo po pričakovanjih?

Krepko smo že v zadnjem delu tega meseca, torej zadnji triadi, za katero nam Kozmos svetuje nekoliko več previdnosti pri zadevah, situacijah ali okoliščinah, kjer opazimo, da se ne razvijajo v skladu z našimi pričakovanji. Prav možno je, da bomo zaradi vpliva energij žalovali za čem ali kom. Več pa si preberite v nadaljevanju.

V obdobju tretje triade meseca obstaja možnost, da bomo spoznali, da se nekatere zadeve ne razvijajo, kot to pričakujemo. Morda bomo celo neutolažljivo žalovali za nečem ali nekom. Možno je, da bo zaradi dogodkov, ki se niso odvijali v skladu z našimi željami in pričakovanju prišlo do konca razmerja, kar bo še podkrepilo našo negativno miselnost in žalost. Lahko se pojavi tudi močna želja, da bi spremenili preteklost.

Pomembno je predvsem, da se kljub temu ne bomo osredotočali samo na slabo, kajti vsak položaj ali situacija vsebuje tudi kaj dobrega. Morda smo zaradi okoliščin spregledali pozitivne plati zadeve.

Ohraniti moramo pozitivne misli, saj nam ne bo koristilo, če bomo na vsak način hoteli spregledati spremembo ali se borili proti njej. Zdravo je žalovati za izgubljenim in si vzeti čas za prebolevanje, vendar je potrebno iti naprej proti spremembam, da bomo lahko nadaljevali svoje poslanstvo in se veselili življenja.

Pojdite v družbo med prijatelje, družite se z družino in modrimi svetovalci, ki vas bodo podprli pri vaši poti naprej.

V obdobju bo na nas vplivalo angelsko število 41, ki nas vodi, da naše misli ustvarjajo dejstvo in realnost, da živimo. Če si želimo ustvariti nove priložnosti, potem se moramo zavedati, da si novo življenje, ki bo polno veselja, lahko ustvarimo zgolj sami.
To število se pretvori oz. ustvari število 5 (4+1), ki pa je število spremembe. Izkoristimo torej energije in možnost, da spremenimo sami sebe in uporabimo nadzor nad temi spremembami.

Želite prejeti odgovor angelov na trenutno aktualno vprašanje?

Kaj vam namenja vesolje v zvezi s točno določeno zadevo, situacijo… na področju ljubezni, boste kmalu spoznali sorodno dušo in/ali ljubezenskega parnterja? Kako vam kaže v prihodnje glede …. [prosim, navedite zgolj eno področje!].

Svoje vprašanje lahko postavite na dva načina:

  • Preko spletnega obrazca na podstrani Vprašanje – klik tukaj
  • Neposredno na spletnem forumu (samo registrirani) – klik tukaj

V obeh primerih, bo odgovor na vprašanje pod ŠIFRO zadeve, ki ste jo vpisali objavljen na spletnem forumu pod rubriko Vprašajte Kozmos.

Vse dobro in prijetno petkovo popoldne ter večer!

 

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.